Belegde broodjes

Wilt u een lekker belegd broodje voor de lunch, heeft een vergadering een feestje of een zakelijke lunch. Bij bakkerij van Eck bent u aan het juiste adres voor al uw belegde en warme broodjes!

We hebben een zeer uitgebreide kaart met belegde broodjes. Ook is het mogelijk om het aan te vullen met een warm hartig broodje.
Wil je een belegd broodje voor de lunch? In zowel Damwoude als Leeuwarden is er ruimte om deze in één van onze gezellige zithoekjes te nuttigen. Eventueel met een lekker glas verse Jus ‘d orange, een lekker kopje DE koffie of Thee.

17661742_286135598466219_2432815685731090432_n
verzorgde-lunch-bedrijfslunch

Verzorgde lunch

Heb je een zakelijke lunch, bedrijfslunch of vergadering? Ook voor een groter aan personen is het mogelijk om een lunch te bestellen. We kunnen eventueel ook voor sappen en melk etc. zorgen.

In Damwoude en e.o. is het mogelijk de belegde broodjes te laten bezorgen op locatie. In Leeuwarden is alleen afhalen mogelijk op het door jullie afgesproken tijdstip.

Een aantal belegde broodjes van de kaart ;
– Gezond
– Kip met avocado
– Eiersalade
– Kipkerrie salade
– Broodje gehaktbal met sate saus
– Broodje beenham
– Zalm
– Brie met honing en walnoten
– Krentenbol met roomboter

Wilt u graag een groter aantal broodjes bestellen voor de lunch, dan graag voor 11 uur ’s ochtends bestellen.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.

Welkom! De website van Bakkerij van Eck maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Voor onze webshop gelden de algemene voorwaarden. Door op "Akkoord" te klikken of door verder gebruik te maken van de website, gaat hiermee akkoord Lees hier onze privacyverklaring en algemene voorwaarden

Akkoord