Bruidstaarten

Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk een mooie taart! Hiervoor ben je bij bakkerij van Eck aan het juiste adres.

Naast dat het uiterlijk van de taart prachtig moet zijn is de smaak minstens zo belangrijk!

Kies je voor de klassieke smaken zoals vanille crΓ©me met framboos of abrikozenjam, deze smaak is lekker voor bij de koffie maar ook bij een glaasje champagne, of ga je voor een wat zwaardere chocolade of champagne vulling?

Samen met jullie, het bruidspaar, gaan wij van Bakkerij van Eck graag op zoek naar de perfecte taart of sweet table zoals jullie het voor ogen hebben.

De mogelijkheden voor een ontwerp zijn oneindig en bijna alles is mogelijk!
Alle producten van Bakkerij van Eck zijn ambachtelijk en handgemaakt in eigen bakkerij. We maken zo veel als mogelijk gebruik van producten hier uit de streek.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een lekkere bruidstaart van oranjekoek of slagroomtaart te kiezen. Deze kunnen we feestelijk versieren en presenteren op een bruidstandaard.

In een persoonlijk gesprek nemen we even de tijd om de wensen van het bruidspaar te bespreken.
Na aanleiding van dit gesprek is het mogelijk om een offerte op maat te maken.
Bij een bruidstaart zijn de prijzen erg variΓ«rend. Het is handig om hier voor een afspraak te maken door te bellen naar 0511-421228 of een email te sturen naar info@bakkerijvaneck.nl